СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
Online Резултати
Back to top hospitalsofiamed.bg

ИТН – Велинград с акция за безплатни прегледи на сърце в ДКЦ I Велинград

Акция за безплатни профилактични прегледи за сърдечносъдови заболявания ще се проведе на територията на ДКЦ I Велинград. Тя се организира по инициатива на ПП „Има такъв народ“- Велинград и водача на листата и кандидат за преизбиране в Общинския съвет в града Тодор Ушев, съвместно с кардиолози от водещите лечебни заведения УМБАЛ „Пълмед“-гр. Пловдив и УМБАЛ „Софиямед“.

 

Прегледите ще се проведат с предварително записване на тел. +359 56 510на 30-ти октомври (понеделник) и на 31-ви октомври (вторник).


Част от управленските приоритети на листата за Общински съветници във Велинград е именно повишаванe на достъпа до качествено здравеопазване и то не само на живущите в града, но и на тези от по-малките населени места в Общината.

 

„Само по този начин ще се поставят основите за развитието на здравеопазването в Общината, а следващата стъпка е промяната в технологичната обезпеченост на лечебните заведения, за да може Велинград да предложи на своето население съвременна здравна помощ като тази в близките Общини - Пазарджик, Панагюрище и Пещера“, коментират от листата на ИТН.

 

Сред приоритетите на ИТН -Велинград са и осигуряване на по-добър живот за живущите чрез развитие на балнео туризъм, както и  повече възможности за спорт чрез изграждането на спортни обекти, детски площадки и игрища не само в града, но и в Общината, които до този момент са били в незадоволително състояние.

 

„Липсват или са разрушени, недостатъчни са обектите за масово спортуване, спортните площадки за деца и възрастни - плувните басейни, волейболните, баскетболните игрища в урбанизираната територия. В тази насока ще настояваме на ниво Община да бъде отделен бюджет за финансиране, както и за търсене на партньори и дарители, които да съдействат за изграждането и ремонта на вече съществуващите съоръжения“, казват от ИТН -Велинград. Като изтъкват, че искат да подобрят и комуникацията между живущите в Общината и нейната Администрация.

ИТН Велинград – С грижа за хората!